Vol. 18, No 18 (2021)

Comida y lingüística hispánica (siglos XVI-XIX) “e dintorni”

Vol. 18, No 18 (2021)

EDITORIAL

Presentació Scripta 18
Vicent Josep Escartí Soriano
PDF
I-II

MISCEL·LÀNIA

Sònia Gros Llardós
PDF
1-14
Xavier Dalmau Martínez
PDF
15-30
María José Cañizares Gómez, Juan Leonardo Soler Milla
31-56
Luis Almenar Fernández
PDF
57-80
Víctor Jurado Riba
PDF
81-97

MONOGRÀFIC

Nancy De Benedetto
98-99
Elena Carpi, Matteo De Beni
100-114
Francesca Dalle Pezze, Elisa Sartor
115-127
Soledad Chávez Fajardo
128-149
Rosana Ariolfo
150-166
Ilaria Magnani
167-181
María Soledad Aguilar Domingo, María Enriqueta Pérez Vázquez
182-194
Andrea Baldissera
195-210
Nancy De Benedetto
211-222
Carla Perugini
223-232

RECENSIONS

Eduardo Fernández García
233-236
Rafael Alemany
PDF
237-240
Robert March
PDF
241-243
Juan Vicente Fuertes Zapata
PDF
244-246
Magí Sunyer
PDF
247-250
Ramon Mora Galbis
PDF
251-253
Narcís Iglésias
PDF
254-261
Adrià Martí-Badia
PDF
262-267
Robert March
PDF
268-269
Jacob Mompó Navarro
PDF
270-274


 

Els textos publicats en aquesta revista estan -si no s'indica el contrari- sota una llicència Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 de Creative Commons. Pot copiar-los, distribuir-los i comunicar-los públicament sempre que cite el seu autor i el nom d'aquesta publicació, SCRIPTA. Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna / International Journal of Medieval & Modern Literature & Culture, no els utilitze per a fins comercials i no faça amb ells obra derivada. La llicència completa es pot consultar en Creative Commons