Stvdia Philologica Valentina

Stvdia Philologica Valentina

Stvdia Philologica Valentina és una revista internacional els articles de la qual se sotmeten a revisió per pars i que publica contribucions originals d’investigació en el camp principal dels Estudis Clàssics i altres disciplines relacionades.


Informació general

Stvdia Philologica Valentina (ISSN 1135-9560 / e-ISSN 2695-8945) és una publicació de periodicitat anual i acull en les sues pàgines col·laboracions inèdites d’investigació (i ressenyes de llibres) en el camp de la Filologia Clàssica en general i dels estudis relacionats amb aquesta.

Fundada l’any 1996 en el si del Departament de Filologia Clàssica de la Universitat de València, dedicava cada número a un tema monogràfic, fins que el 2018 es decidí que passara a ser una revista generalista de l’àmbit de la Filologia Clàssica i que, a més a més, començara a editar-se únicament en versió electrònica. A partir de 2021 la revista es publica aprofitant el sistema OJS de publicació en obert. Tots els números publicats es poden consultar a l'Arxiu de la pàgina.

Pot consultar-se l’equip editorial aquí: Equip editorial

Els números publicats en la revista Stvdia Philologica Valentina estan inclosos en diversos índex, bases de dades i catàlegs: Indexació

Tot original ha de ser enviat a través d'aquesta pàgina web. Pot consultar-se més informació en l'apartat Quant a, així com la Política de publicació i, en particular, es recomana consultar les Pautes per autors.

This work is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

 

Últim número


No 2 (2021): Anejo 2. PRISCORVM INTERPRES. Homenaje al profesor Jaime Siles