Ajuda Open Journal Systems

Review Version

La primera tasca que l'editor/a de secció ha de dur a terme per a cada tramesa és comprovar si la seva versió original es pot convertir directament en versió de revisió, o bé si cal penjar-ne una versió revisada. Per visualitzar el fitxer original, l'editor/a de secció ha de fer clic al nom de fitxer que es mostra al costat de la versió de revisió.

Com assegurar una avaluació anònima d'experts. Vegeu les instruccions per Com assegurar una avaluació anònima d'experts. L'editor/a de secció també pot consultar la pàgina de la tramesa per comprovar si és possible compartir els fitxers addicionals amb els revisors/ores. Si l'autor/a vol compartir els fitxers amb els revisors/ores aquests fitxers estaran activats, però l'editor/a de secció els pot desactivar si considera que no són adequats per compartir-los.

Com determinar quina és la versió de revisió d'una tramesa. L'editor/a de secció pot assignar la versió de revisió de la tramesa que visualitzaran els revisors/ores (a) seleccionant-ne la versió original en cas que ja sigui adequada, o (b) penjant-ne una versió més adequada. L'editor/a de secció pot triar de corregir els errors de poca importància del fitxer original utilitzant un processador de textos per fer els canvis, per a la qual cosa ha de desar el fitxer a l'escriptori i posteriorment l'ha de tornar a penjar mitjançant els botons «Navega/Penja» de la pàgina de la versió de revisió.

Trameses preparades inadequadament. Si és clar que l'autor/a no ha adequat la tramesa a les indicacions per als autors/ores, entre les quals s'inclouen la necessitat d'assegurar que la tramesa admeti una avaluació anònima d'experts, l'editor/a de secció pot indicar a l'autor/a que cal que revisi i torni a trametre l'article. En aquest cas, l'autor/a pot trametre la versió revisada per correu electrònic directament a l'editor/a, el qual l'ha de penjar com a versió de revisió. D'altra banda, l'editor/a de secció també pot decidir que la tramesa no s'adequa a la revista i notificar aquest fet a l'autor/a. Per enviar la tramesa als arxius cal accedir a la pàgina de la tramesa i fer clic a «Arxiva la tramesa».