DOI: https://doi.org/10.7203/scripta.22.27824

L’exili català a Cambridge. A propòsit de la Jornada commemorativa del 50e aniversari de l’AILLC


Resum


Resum: El present treball fa un recorregut a la trajectòria de l’Associació Internacional de Llengua i Literatura Catalanes (AILLC), des de la seua fundació, ara fa 50 anys. També cmenta i en fa ressenya dels actes que se celebraren a Cambridge, per tal de recordar aquella efemèride.



Paraules clau: AILLC, celebració, 50 anniversari, Cambridge

Abstract: This work is a journey through the trajectory of the Associació de Llengua i Liteeratura Catalanes (AILLC), since its founding, 50 years ago. He also mentioned in his review of the events that will be held in Cambridge, in order to remember that anniversary.



Keywords: AILLC, celebració, 50 anniversari, Cambridge


Text complet:

PDF

Enllaços refback

  • No hi ha cap enllaç refback.


 

Els textos publicats en aquesta revista estan -si no s'indica el contrari- sota una llicència Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 3.0 de Creative Commons. Pot copiar-los, distribuir-los i comunicar-los públicament sempre que cite el seu autor i el nom d'aquesta publicació, SCRIPTA. Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna / International Journal of Medieval & Modern Literature & Culture, no els utilitze per a fins comercials i no faça amb ells obra derivada. La llicència completa es pot consultar en Creative Commons