Caplletra. Revista Internacional de Filologia

Caplletra. Revista Internacional de Filologia

 

Caplletra és una revista internacional de filologia, destinada a la publicació de treballs d'investigació originals sobre aspectes relacionats amb la llengua i la literatura, amb una atenció especial a la filologia catalana. Va adreçada a tots els investigadors i investigadores en aquestes matèries. Des que va ser publicada per primera vegada el 1986, la revista apareix dues vegades l’any, a la primavera i a la tardor.

  • Caplletra. Revista Internacional de Filologia està editada i publicada per l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana (IIFV).
  • Caplletra disposa d’un Consell Editorial format pel Consell de Redacció de la revista i el Comitè Científic (Consell Científic).
  • Caplletra accepta únicament treballs d’investigació originals no publicats amb anterioritat en cap altre mitjà ni en cap altra llengua.
  • Els articles rebuts a Caplletra passen per un procés d’avaluació d’experts estrictament anònim (double-blind peer review). Els avaluadors són investigadors aliens al Consell de Redacció i a l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, entitat editora de la revista.
  • Més del 80% dels articles publicats per Caplletra són d’autoria aliena a l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i al Consell de Redacció de la revista.
  • Cada volum de Caplletra conté una secció miscel·lània, una secció monogràfica i un apartat de ressenyes.
  • Caplletra té una periodicitat bianual que ha estat mantinguda regularment des de la seua aparició el 1986.
  • L’equip editorial de Caplletra supervisa acuradament i segueix una sèrie de protocols tècnics i ètics en relació amb el sistema d’avaluació i de publicació per tal d’evitar qualsevol possibilitat de mala praxi.
  • Caplletra apareix indexada en plataformes d’avaluació, identificació i/o impacte de revistes científiques, cercadors de revistes amb accés obert, directoris de publicacions periòdiques, biblioteques, xarxes i catàlegs col·lectius.

logo_Caplletra

Caplletra 76 (primavera 2024)
Contacte: infocaplletra@uv.es

Versió electrònica ISSN 2386-7159 / Versió impresa ISSN 0214-8188
Llicència internacional Creative Commons 4.0 BY-NC-ND

http://mirrors.creativecommons.org/presskit/buttons/88x31/png/by-nc-nd.png