Ajuda Open Journal Systems

Àrea personal

Una vegada iniciada la sessió, es mostra l'enllaç «Àrea personal» de l'usuari/ària a la barra de navegació superior. La informació que es mostra en fer clic en aquest enllaç varia segons si l'usuari/usuària està navegant per una revista determinada o si ho fa per tot el lloc web en conjunt.

Informació de la pàgina inicial de l'usuari/usuària per al lloc principal

Si l'usuari/usuària ha iniciat la sessió i està navegant pel lloc principal, es mostra la informació següent:

Les meves revistes. L'usuari/usuària trobarà una llista de totes les revistes per a les quals s'hagi registrat, juntament amb una sèrie d'enllaços per a tots els rols disponibles (autor/a, editor/a, etc.) per a cada revista. Si l'usuari/usuària és també l'administrador/a del lloc web, també es mostren una sèrie d'enllaços que permeten accedir a les pàgines d'administració.

El meu compte. Aquesta pàgina inclou enllaços que permeten modificar els paràmetres del compte, com ara el registre a altres revistes, i també editar el perfil d'usuari/usuària, canviar la contrasenya i finalitzar la sessió.

Informació de l'àrea personal de l'usuari/ària per a una revista

Si l'usuari/usuària ha iniciat la sessió i està navegant per una revista determinada, només es mostra informació sobre aquesta revista. A més, a la secció El meu compte l'enllaç per a registrar-se en altres revistes es reemplaça per un enllaç anomenat «Mostra les meves revistes», que porta l'usuari/usuària a la pàgina inicial de l'usuari/usuària del lloc principal .