Ajuda Open Journal Systems

Pàgina inicial

Disposeu de dues «pàgines inicials» principals: la primera és la pàgina inicial del lloc principal i s'utilitza per a tot l'Open Journal Systems, mentre que la segona és la pàgina inicial per a la revista. Aquestes dues pàgines comparteixen la major part de la informació, però també presenten diferències.

Pàgina inicial del lloc principal

La pàgina inicial del lloc principal inclou una descripció global de tot el lloc, i també una llista de totes les revistes que s'hi allotgen. Des d'aquí és possible accedir a la pàgina inicial de qualsevol d'aquestes revistes, triar-ne el número desitjat o registrar-s'hi. Aquests són els elements de navegació del lloc principal:

Barra de navegació superior

Inici i Sobre la revista proporcionen informació sobre el lloc (a diferència de la pàgina inicial d'una revista).

Inici de la sessió us permet crear un perfil d'usuari/usuària si encara no ho heu fet. Vegeu Registre i perfil. Una vegada us heu registrat i heu iniciat la sessió, l'enllaç «Inici de la sessió» se substitueix per «Àrea personal» de l'usuari/usuària. Vegeu Àrea personal.

Registre us permet afegir una revista a la vostra pàgina inicial d'usuari/usuària.

Cerca us permet cercar a tot el lloc web o només en una revista. Vegeu Cerca i navegació.

Barra de navegació dreta

En fer clic a l'enllaç Open Journal Systems accediu al lloc web del Public Knowledge Project, des d'on podeu obtenir recursos per a l'Open Journal Systems i altres programes relacionats.

A través de l'enllaç Ajuda de la revista podeu accedir a l'ajuda contextual.

El formulari d'accés que trobareu a continuació del títol Usuari/Usuària us permet iniciar la sessió si disposeu d'un nom d'usuari/usuària i d'una contrasenya. Una vegada heu iniciat la sessió accediu a l'«Àrea personal» de l'usuari/usuària. Sota el títol USUARI/ÀRIA trobareu tres enllaços que us permeten accedir a les revistes per a les quals us heu registrat, visualitzar o modificar les dades del vostre perfil o finalitzar la sessió, respectivament. La secció

Llengua us permet triar una de les llengües admeses per l'OJS.

El camp de cerca sota el títol Contingut de la revista us permet fer cerques al lloc segons diversos paràmetres. Per a fer cerques més complexes, podeu fer clic a l'enllaç «Cerca» que trobareu a la barra de navegació superior.

Mida de la lletra us permet empetitir o engrandir la mida del tipus de lletra per al lloc web.

Pàgina inicial de la revista

La pàgina inicial de la revista es visualitza en fer clic als enllaços Accés a la revista o Número actual que es mostren sota el nom de la revista a la pàgina inicial del lloc web, o bé en fer clic al nom d'una revista a l'Àrea personal de l'usuari/usuària. La pàgina inicial de la revista es compon dels elements següents:

Barra de navegació superior

Pàgina inicial i Sobre la revista proporcionen informació específica sobre la revista.

Inici de la sessió i Registre tenen les mateixes funcions descrites anteriorment, però en aquest cas redirigeixen l'usuari/usuària cap a la pàgina inicial de la revista i no cap a la pàgina inicial del lloc web.

L'Àrea personal de l'usuari/usuària es mostra una vegada s'ha iniciat la sessió. Aquesta pàgina conté una sèrie d'enllaços que us permeten gestionar tant els rols de la revista com els paràmetres del vostre compte.

Cerca us ofereix un ampli ventall d'opcions de cerca, en aquest cas només per a la revista en què us trobeu.

Últim número mostra el sumari del número actual de la revista, en cas que estigui disponible.

Arxius mostra els noms dels números de la revista publicats anteriorment, en cas que n'hi hagi. En fer clic al nom d'un número anterior accediu al seu sumari.

L'enllaç Avisos només es mostra a la barra de navegació superior en cas que l'administrador/a de la revista hagi habilitat l'aparició d'avisos. En fer clic a aquest enllaç accediu a la pàgina d'avisos.

Barra de navegació dreta

En fer clic a l'enllaç Open Journal Systems accediu al lloc web del Public Knowledge Project, des d'on podeu obtenir recursos per a l'Open Journal Systems i altres programes relacionats.

A través de l'enllaç Ajuda de la revista podeu accedir a l'ajuda contextual.

El formulari d'accés que trobareu a continuació del títol USUARI/USUÀRIA us permet iniciar la sessió si disposeu d'un nom d'usuari/usuària i d'una contrasenya. Una vegada heu iniciat la sessió accediu a l'«Àrea personal» de l'usuari/usuària. Sota el títol USUARI/ÀRIA trobareu tres enllaços que us permeten accedir a les revistes per a les quals us heu registrat, visualitzar o modificar les dades del vostre perfil o finalitzar la sessió, respectivament. La secció

Llengua us permet triar una de les llengües admeses per l'OJS.

El camp de cerca sota el títol Contingut de la revista us permet fer cerques al contingut de la revista segons diversos paràmetres. Per a fer cerques més complexes, podeu fer clic a l'enllaç «Cerca» que trobareu a la barra de navegació superior.

Mida de la lletra us permet empetitir o engrandir la mida del tipus de lletra per al lloc web.

La barra de navegació superior també ofereix informació per a autors/es, lectors/es i bibliotecaris/àries.