Ajuda Open Journal Systems

Submissions

En iniciar la sessió, el maquetista accedeix a la seva pàgina inicial d'usuari/ària. Aquesta pàgina inclou un enllaç que permet accedir a la cua de trameses actives del maquetista, un enllaç anomenat «Arxiu» que permet accedir a trameses enllestides anteriorment i un darrer enllaç que permet visualitzar sumaris per a números futurs, en cas que estiguin disponibles.

Trameses actives
En fer clic a l'enllaç «Actiu» de la pàgina inicial de l'usuari/ària, el maquetista accedeix a la seva pàgina de trameses actives, on s'enumeren tots els encàrrecs de maquetació que té assignats. El procés de maquetació s'inicia en fer clic a un dels títols.

Arxiu
En fer clic a l'enllaç «Arxiu» de la pàgina inicial de l'usuari/ària, el maquetista accedeix a la pàgina d'arxiu. En aquesta pàgina s'enumeren els encàrrecs de maquetació enllestits i ja publicats.

Números
En fer clic a l'enllaç «Propers números» de la pàgina inicial de l'usuari/ària, el maquetista accedeix a una llista on s'enumeren propers números que encara no han estat publicats. Mitjançant aquesta opció el maquetista pot corregir un número de manera global.