Ajuda Open Journal Systems

Submission Management

La pàgina de resum permet dur a terme diverses tasques per a la gestió de les trameses.

Tramesa
Des d'aquesta pàgina l'editor/a pot enviar missatges de correu electrònic a l'autor/a, revisar el fitxer de la tramesa original i els fitxers addicionals, comprovar que la tramesa hagi estat assignada a la secció adequada de la revista i revisar els comentaris de l'autor/a.

Abans de designar un editor/a de secció perquè controli el procés de revisió, l'editor/a ha de fer clic al nom del fitxer de la tramesa i comprovar que el text sigui adequat per passar per aquest procés i que la tramesa hagi estat assignada a la secció adequada de la revista.

Tarifes per als autors/ores
En cas que la revista accepti pagaments en línia, l'editor/a pot marcar les tarifes per als autors/ores com a rebudes o exemptes. Les tarifes marcades com a tals també es mostren als registres de pagament de la revista.

Editors/ores
Per poder començar l'etapa de revisió de la tramesa, l'editor/a ha de triar un editor/a de secció de la llista d'usuaris/àries donats d'alta amb aquest rol per tal d'assignar-li la tasca de supervisar el procés de revisió. En cas que la revista no tingui editors/ores de secció, l'editor/a pot fer clic a «Afegeix-me» per supervisar personalment el procés de revisió. És possible assignar més d'un editor/a de secció a una tramesa. En aquest cas, cada editor/a de secció pot tenir assignada la tasca de supervisar el procés de revisió o el procés d'edició, o bé tots dos processos a la vegada. Aquesta acció envia un missatge de correu electrònic automàtic a l'editor/a de secció per notificar-li l'assignació de la tasca.

Estat
La pàgina de resum de la tramesa permet controlar el pas de la tramesa pels processos de revisió, edició i publicació. Si en algun moment del procés es considera que la tramesa no s'adequa als criteris de la revista, es pot arxivar en aquesta pàgina.

En cas que la tramesa no sigui en absolut adequada per a la revista, l'editor/a pot fer clic a l'enllaç «Arxiva la tramesa» per enviar un missatge de correu electrònic a l'autor/a i notificar-li que la tramesa no s'enviarà al procés de revisió. Una vegada s'ha enviat aquest missatge de correu electrònic, la tramesa es trasllada als arxius. L'editor/a de secció també pot dur a terme aquesta acció.